Asukkaita


Muumipappa aloittaa jo suunnittelemaan Muumitalon rakentamista. Niiskusta ei liene nyt apua kun silmälasit ovat kadoksissa... Ainakin Muumipeikko ja Nipsu pitäisi löytää myös asukeiksi. Taustalla porraskäytävään valitsemani tapetti kapeilla vaaleanvihreillä ja valkoisilla raidoilla.

Nukkapintaiset valkoiset ja pastellinväriset Muumit kääntyvällä päällä ja käsillä ovat Martinexin tekemiä. Niitä on tehty jo lapsuudessani 1990-luvulla ja viimeisen kerran olen nähnyt niitä kaupassa 2013. Mutta ketä ovat nämä kirpparilta löytyneet oudommat muumit? Vain pää on kääntyvä. He eivät muistuta Muumilaakson tarinoita animen Muumeja vaan pikemmin vanhempia piirroksia.


Moominpappa has begun planning for the Moominhouse. Snork has little help to offer with his glasses missing... I'm looking for at least Moomintroll and Sniff to move in. The background is pin striped green paper for walls of stairs.

The flocked Moominfigures are made by a company called Martinex. I had some figures in my childhood in 1990s and the last time I saw them in a shop was in 2013. But I don't know who are the moomins on the right? Only their head turns and they remind more of earlier versions of Moomins.

Kommentit

  1. Nuo oudot muumit näyttävät hyvin vanhoilta versioilta. Voisivatko olla jopa 80-luvulta tai vanhempia? :O Saattavat olla arvokkaita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti